Kolberg Gård

BRYLLUP OG ANLEDNINGER

Bryllup

På Kolberg gård kan vi tilby bryllup i idylliske omgivelser, enten dere ønsker selskap inne i våre lune lokaler eller utendørs i vår frodige hage. Kolberg gård er det perfekte stedet for et romantisk bryllup, som vil gi minnerike opplevelser både for brudepar og gjester. Vi er omgitt av historiske bygninger og et vakkert naturlandskap, som gir de perfekte rammene for fotografering. Hos oss kan dere velge om dere vil ha både vielsen og selskapet, eller bare selskapet. Vi har en rekke nydelige plasser utendørs, som egner seg godt for en romantisk vielse.

Våre lokaler

Høylåven egner seg for de største selskapene. Her har vi god plass til 50 gjester (inntil 70 gjester med tilpasninger). I grisebingene kan vi dekke småbord for 4 personer for inntil 40 gjester totalt. Lokalet egner seg perfekt for de litt mindre formelle anledningene. I forstuene har vi totalt 5 sittegrupper, hvor gjestene kan nyte forfriskninger og kaffe etter maten. Dette er rom hvor kreativiteten har fått blomstre.

Hos oss kan dere velge om dere vil pynte og gjøre det meste selv, eller komme til et komplett arrangement. Her vil prisene variere avhengig av hva dere ønsker. Rengjøring av lokaler, dekketøy, kandelabere og en fra vertskapet på gården til stede under selskapet er inklusiv i leien av lokalene. Vi tilbyr også leie av duker, dersom det er ønskelig. Vi kan være behjelpelige med dekorering, blomster, mat, kaker, fotograf og serveringspersonell. Her vil prisene variere ut i fra hvilke tjenester dere ønsker hjelp med. Er dere interessert i å se våre lokaler og omgivelser, er dere hjertelig velkommen for en befaring.

Mat og drikke

Maten leveres av lokale aktører med fokus på kortreist mat. Om man ønsker det lille ekstra, så er det ingenting som er så koselig som en personlig sjokoladegave til gjestene levert av Sjokolade salongen. Kolberg gård har skjenkebevilling, med alle rettigheter. Her kan vi blant annet servere lokale viner og likører produsert i Øvre Eiker.

Konfirmasjon og dåp

Både dåps- og konfirmasjonsdagen er høytidelige dager, som fortjener det lille ekstra. Hos oss kan dere feire, enten dere er 10 eller 50 gjester. Vi kan tilby alt fra leie av lokalet, der dere pynter og gjør alt selv, til et komplett ferdig arrangement.